Vad ett bra kostschema går ut på

Must Try

Såhär går du ner i vikt med mitt kostschema

Är du redo att gå ner i vikt nu? ❤️ Alltför ofta hör jag folk som vill gå ner...

Gå ner i vikt med garanti och utan svält

Garanterad viktnedgång utlovas med kostschema från mig ❤️ Detta är min vackra fru Emma som precis som mig också gjort enastående...

Vad ett bra kostschema går ut på

Oftast är det viktnedgång som kommer på tal när folk hör av sig till mig angående just kostschema och i praktiken är...

Såhär går jag ner i vikt med god mat!

Jag har gått ner massa i vikt, alltså MASSA i vikt vill jag också poängtera och det är inte genom svält utan...

Oftast är det viktnedgång som kommer på tal när folk hör av sig till mig angående just kostschema och i praktiken är det ju hur enkelt som helst och det finns mer än gott om folk som sätter ihop olika kostscheman men bara för att man köper ett kostschema så är det långt ifrån någon garanti att det ens fungerar för just dig.

Den som sätter ihop ett kostschema måste verkligen veta vad som fungerar just för din kroppstyp, det finns såå många bra människor som är grymma på det där och lika mycket (om inte mer) folk som bara är ute efter att tjäna pengar och struntar i dina resultat.

Jag måste poängtera att jag inte gått någon utbildning kring kost, jag är ingen utbildad kock och vill heller inte utge mig för något annat men det jag däremot vill påstå är att jag vet mycket väl vad som fungerar och inte på mig själv inledningsvis då jag gjort detta under många år.
Jag sätter inte ihop ett LCHF, Viktväktarna, KETO eller något annat heller utan min metod sicksackar lite mellan dessa och är helt beroende på dina parametrar såsom din ålder, vikt, hur mycket du vill gå ner, allergier och följer du mig exempelvis på instagram så kan du även se folks kommentarer och egna resultat baserat på mina kostschema, jag har faktiskt hittils inte stött på någon alls som inte har fått positiva resultat i form av mindre vikt och slankare kropp!

Sedan så måste man inte göra som jag, spendera timmar varje dag på gymmet, men det beror ju helt på vad man vill uppnå,
Har man möjlighet att ta sig den tiden får man ofta snabbare resultat och man kör ex crosstrainer eller löpband / cykel 60 min varje morgon innan frukost, då biter det bra med!

Gör gärna lite efterforskning och förslagsvis på mitt instagram konto där jag har diverse före & efterbilder samt andra människors framgång baserat på det kostschema jag sätter upp.

Alla kan gå ner i vikt och jag tycker att precis alla människor också förtjänar den kroppsform man själv vill ha, sålänge man också kämpar för att nå det målet ❤❤

Drygstefans lammstek i lergryta

Nyhetsbrev

No spam guarantee.

- Annons-
- Advertisement -

Latest Recipes

kantarellpizza med avocado

Häromdagen gjorde jag en supergod pizza hemma, inget jag brukar göra ofta men idag blev det så och det blev en HIT...

Såhär går du ner i vikt med mitt kostschema

Är du redo att gå ner i vikt nu? ❤️ Alltför ofta hör jag folk som vill gå ner...

Gå ner i vikt med garanti och utan svält

Garanterad viktnedgång utlovas med kostschema från mig ❤️ Detta är min vackra fru Emma som precis som mig också gjort enastående...

Vad ett bra kostschema går ut på

Oftast är det viktnedgång som kommer på tal när folk hör av sig till mig angående just kostschema och i praktiken är...

Såhär går jag ner i vikt med god mat!

Jag har gått ner massa i vikt, alltså MASSA i vikt vill jag också poängtera och det är inte genom svält utan...
- Advertisement -

Flera populära artiklar

- Advertisement -
Nyhetsbrev

No spam guarantee.