Såhär går jag ner i vikt med god mat!

Det är enklare än man tror!

Must Try

Såhär går du ner i vikt med mitt kostschema

Är du redo att gå ner i vikt nu? ❤️ Alltför ofta hör jag folk som vill gå ner...

Gå ner i vikt med garanti och utan svält

Garanterad viktnedgång utlovas med kostschema från mig ❤️ Detta är min vackra fru Emma som precis som mig också gjort enastående...

Vad ett bra kostschema går ut på

Oftast är det viktnedgång som kommer på tal när folk hör av sig till mig angående just kostschema och i praktiken är...

Såhär går jag ner i vikt med god mat!

Jag har gått ner massa i vikt, alltså MASSA i vikt vill jag också poängtera och det är inte genom svält utan...

Jag har gått ner massa i vikt, alltså MASSA i vikt vill jag också poängtera och det är inte genom svält utan bara att lägga om till nyttigare alternativ som för mig även betyder godare mat och precis som viktnedgång vinner man massa annat än själva rätten / vikten, i detta fall har matlagningen blivit en stor del av min hobby också.

Jag vill poängtera att jag inte är en utbildad kock med massa utmärkelser och jag söker heller inte den titeln utan för mig räcker det med att jag är husets kock och enligt mig, lagar jag gott käk helt enkelt.

Gå ner i vikt genom att utesluta ingredienser

Det är i praktiken lätt att gå ner i vikt, jag tycker så men när man själv inte vet hur, ja då är det såklart inte så lätt.
Genom att utesluta nedanstående saker under en 4 veckors period kommer du vara en god bit på väg med säkerhet och det är en stor chans att du blir piggare, mer alert och roligare att umgås med, inte dom första dagarna men på sikt.

  • Godis
  • chips, bullar, kakor
  • Ketchup och andra saker med mycket socker
  • Ersätt pasta med fullkorns eller bönpasta
  • Ersätt vitt ris med råris, tex svart, rött osv
  • Skippa snabbmaten och laga allt själv
  • Hoppa över öl, vin och cider, även alkoholfritt
  • Skippa läsk & energidricka
  • Drick vatten & lättmjölk

Varför detta?

Tänk efter en stund, jo såklart så är det socker som är en bov i detta, nu menar jag inte att man ska utesluta allt detta förevigt men exempelvis 5 dagar i veckan och unna sig 2, det kommer synas resultat på dom flesta människorna bara man inte fuskar med detta.Utan dessa saker i livet är det inte omöjligt att leva alls, det finns mycket gott där ute att välja på och tillaga, du behöver bara hitta det som passar dig själv och vad som fungerar för just dig.

If a chop is too thin, by the time you’ve seared both sides, the thing is practically overcooked! Choosing a thick chop allows you to get a nice golden sear on both sides and a perfectly cooked tender center.

Jag tränar i princip varje dag på gym, det är faktiskt inte ett måste om man enbart vill gå ner i vikt men jag vill även bibehåll / bygga muskler också så jag behöver köra allt i periodvis och ett exempel kan vara att lägga om kosten och fokusera på viktnedgång under 4 veckor för att sedan fokusera på att äta mer och bygga igen och sedan varva dessa med olika övningar och vikter.


Jag lyssnade väldigt mycket på vad andra sa i början när jag själv inte visste något alls om mat och träning, att nyttig mat är bra hade jag ju förstått men begrep faktiskt inte hur stor roll det faktiskt spelar samt att bara för att en viss kost och träning fungerar bra för dig men inte för mig.

Det är just den personliga biten som är det svåra, att hitta det som fungerar mest optimalt för dig men när man väl gör det då kan du enkelt också bestämma dig för att gå ner 5 kilo på en vecka om det behövs, med rätt kost.


Det jag försöker säga här är att se först över kosten, inte det snabbaste sättet som många tror är med pulverdiet och bantningspiller, jodå dom fungerar såklart men när du börjar äta ”normalt” igen får man enkelt tillbaka vikten också..

Laga god mat och njut av livet är vad jag brukar säga, försök undvika ohälsosamma alternativ i den mån man kan och på den vägen tjänar man så mycket mer.

Lammstek i ugn a la Drygstefan

Nyhetsbrev

No spam guarantee.

- Annons-
- Advertisement -

Latest Recipes

kantarellpizza med avocado

Häromdagen gjorde jag en supergod pizza hemma, inget jag brukar göra ofta men idag blev det så och det blev en HIT...

Såhär går du ner i vikt med mitt kostschema

Är du redo att gå ner i vikt nu? ❤️ Alltför ofta hör jag folk som vill gå ner...

Gå ner i vikt med garanti och utan svält

Garanterad viktnedgång utlovas med kostschema från mig ❤️ Detta är min vackra fru Emma som precis som mig också gjort enastående...

Vad ett bra kostschema går ut på

Oftast är det viktnedgång som kommer på tal när folk hör av sig till mig angående just kostschema och i praktiken är...

Såhär går jag ner i vikt med god mat!

Jag har gått ner massa i vikt, alltså MASSA i vikt vill jag också poängtera och det är inte genom svält utan...
- Advertisement -

Flera populära artiklar

- Advertisement -
Nyhetsbrev

No spam guarantee.