Personligt anpassat kostschema som ger resultat

Must Try

Såhär går du ner i vikt med mitt kostschema

Är du redo att gå ner i vikt nu? ❤️ Alltför ofta hör jag folk som vill gå ner...

Gå ner i vikt med garanti och utan svält

Garanterad viktnedgång utlovas med kostschema från mig ❤️ Detta är min vackra fru Emma som precis som mig också gjort enastående...

Vad ett bra kostschema går ut på

Oftast är det viktnedgång som kommer på tal när folk hör av sig till mig angående just kostschema och i praktiken är...

Såhär går jag ner i vikt med god mat!

Jag har gått ner massa i vikt, alltså MASSA i vikt vill jag också poängtera och det är inte genom svält utan...

Känner du som så många andra att du vill gå ner i vikt? oavsett om det är 5 eller 25 kilon så är det för många väldigt svårt och man äter på ”fel sätt”, det kan vara för lite, det kan vara för mycket eller så äter du rätt mängd och portioner fast saker som inte bidrar till viktnedgång.

Jag har själv gjort den resa och vet exakt vad den frustrationen handlar om men också vad man behöver göra för att både gå upp och ner i vikt.

Kostschema för mig handlar om

1Anpassa 4 veckors måltider baserat på vad du gillar, eventuella allergier samt förutsättningar, exemplevis om du inte har möjlighet att laga olika rätter varje dag så kan det bli rätter för 2 dagar ( matlådor ) osv, all efter dina egna förutsättningar.

Du får sedan ett schema för 4 veckor framåt med ingredienser som innehåller råvaror dom flesta redan känner till och finns i vanliga matbutiker, det finns ingen anledning att behöva köpa in dyr specialkost för att ta nytta av ett kostschema.

Riktiga resultat är bäst, bilden ovan visar min för ett par år sedan och idag augusti 2020, ett levande exempel på att kostscheman fungerar om man vet vad man ska göra med det för att få bra respons.

2Det ska vara LÄTT att laga alla rätter, det är inte alla som har möjligheten att spendera jättemycket tid i köket och experimentera med hundra ingredienser i vardagen med familj, skola, ungar och vad man nu har för sig.

Samtliga rätter innehåller ett par olika ingredienser och ofta någon variant på dipp / sås som är både fett och kalorisnål och smakar hur gott som helst, det är med andra ord inte torr kyckling och broccoli på menyn 3 dagar i veckan!.

Allt är också anpassat för att kunna ha i matlådor när du är ute på vift, jobb eller inte har möjlighet att äta på fasta tider.

3Ät oftare! jag brukar säga att man stoppar i sig något med ca 2,5 timmes mellanrum varje dag och då är det mellanmål, snacks, frukt, rotfrukter, fröknäcke och massa andra alternativ som medföljer till ditt kostschema så att du kan komponera ihop dina mellanmål som det passar dig.

Viktigt att veta är att detta INTE är en dietplan där du går runt hungrig hela dagarna, tvärtom, du äter oftare, nyttigare OCH går ner i vikt samtidigt.

4Håll dig till kostschemat och fuska inte med andra ingredienser eller avvik med sötsaker under 4 veckor så kan jag garantera dig ett magnifikt resultat, hur kan jag göra det?
Jo för att jag vet att detta verkligen fungerar.

Utöver det visuella med att du går ner i vikt vinner man så mycket annat såsom bättre sömn, piggare och mer klartänkt, mindre stress och känslan av att bli bättre bemött i vardagen (tråkigt nog att det måste vara så) är värt så mycket mer än kilona du blir av med enligt mig.

Tips på hemmagjord & nyttigare glass!

Nyhetsbrev

No spam guarantee.

- Annons-
- Advertisement -

Latest Recipes

kantarellpizza med avocado

Häromdagen gjorde jag en supergod pizza hemma, inget jag brukar göra ofta men idag blev det så och det blev en HIT...

Såhär går du ner i vikt med mitt kostschema

Är du redo att gå ner i vikt nu? ❤️ Alltför ofta hör jag folk som vill gå ner...

Gå ner i vikt med garanti och utan svält

Garanterad viktnedgång utlovas med kostschema från mig ❤️ Detta är min vackra fru Emma som precis som mig också gjort enastående...

Vad ett bra kostschema går ut på

Oftast är det viktnedgång som kommer på tal när folk hör av sig till mig angående just kostschema och i praktiken är...

Såhär går jag ner i vikt med god mat!

Jag har gått ner massa i vikt, alltså MASSA i vikt vill jag också poängtera och det är inte genom svält utan...
- Advertisement -

Flera populära artiklar

- Advertisement -
Nyhetsbrev

No spam guarantee.