Drygstefan på Instagram

Must Try

Såhär går du ner i vikt med mitt kostschema

Är du redo att gå ner i vikt nu? ❤️ Alltför ofta hör jag folk som vill gå ner...

Gå ner i vikt med garanti och utan svält

Garanterad viktnedgång utlovas med kostschema från mig ❤️ Detta är min vackra fru Emma som precis som mig också gjort enastående...

Vad ett bra kostschema går ut på

Oftast är det viktnedgång som kommer på tal när folk hör av sig till mig angående just kostschema och i praktiken är...

Såhär går jag ner i vikt med god mat!

Jag har gått ner massa i vikt, alltså MASSA i vikt vill jag också poängtera och det är inte genom svält utan...

Från att jag aldrig haft instagram, knappt använt facebook eller varit aktivt alls på sociala medier till att hela livet finns där ute – allt på bara ett par månader.
Jag Skaffade instagram först bara för att dela med mig lite av mina egna resultat av viktnedgång och lite mat recept och jag kunde aldrig någonsin kunna tro att jag skulle få en sån enorm respons och det är tack vare det som jag fortsätter att dels utöka men också lägger upp mer avancerade saker såsom recept, hur jag tillagar detta, uträkningar blandat med delar från mitt liv, vad jag sysslar med och livet med familjen.

Instagram är för dig som kanske vill ha recepten enklare tillgängligt och inte vill hänga på Drygstefan.se för att hålla koll på vad som är nytt, MEN på hemsidan kommer det en massa recept, tips och roliga saker som inte finns på
Instagram också, kan vara värt att kika in ibland helt enkelt och du kan ju alltid aktivera notifieringar så när det kommer ett nytt recept eller inlägg på Drygstefan.se så får du en notis ?

Vad händer på Instagram?

Jag lägger upp massa "händelser" varje dag på massa saker jag gör,
jag skulle nog vilja påstå att det flesta jag gör som är passande för publiken att se kanske ?

Tävlingar och roliga quizz! Då och då gör jag lite quizz och en och annan tävling där du kan vinna både stora och små saker som jag själv står för samt postar ut och anledningen till att jag ens spenderar egna pengar på att ge bort saker gratis är för att även ni följare sporrar mig att fortsätta med att leva sundare, träna mer effektivt, hårdare och bättre.
Även jag har motgångar, livet kanske inte blåser åt det håll man vill med planeringen alltid och det är lätt att komma på villovägar.
Lika mycket som jag inspirerar många av er till att leva nyttigare, träna och ha en sundare livsstil är det viktigt för mig att också hitta inspirationen och orken att själv fortsätta jobba framåt, även om det ibland blåser motvind.

Har du instagram så lägg till mig och var inte blyg, skicka ett meddelande om du undrar något eller bara vill prata – Jag svarar alla ?

Har du något roligt konto med träning, kost, fitness eller spännande på annat sätt? Tipsa mig gärna då jag gärna följer spännande och inspirerandekonton också, Jag har ändå lite fritid också att slösurfa och kolla runt.

Bilder från Instagram ??

Häng med min resa på Instagram och testa mina recept även där och ta del av delar ur mitt egna liv, tankar och tokiga upptåg ?

 

 

 

Hälsosammare livsstil börjar med mat

Måltidsplanerare

Få massor av lågkolhydratplaner varje vecka, komplett med inköpslistor, med vårt premiummåltids program verktyg.


Nyhetsbrev

No spam guarantee.

- Annons-
- Advertisement -

Latest Recipes

kantarellpizza med avocado

Häromdagen gjorde jag en supergod pizza hemma, inget jag brukar göra ofta men idag blev det så och det blev en HIT...

Såhär går du ner i vikt med mitt kostschema

Är du redo att gå ner i vikt nu? ❤️ Alltför ofta hör jag folk som vill gå ner...

Gå ner i vikt med garanti och utan svält

Garanterad viktnedgång utlovas med kostschema från mig ❤️ Detta är min vackra fru Emma som precis som mig också gjort enastående...

Vad ett bra kostschema går ut på

Oftast är det viktnedgång som kommer på tal när folk hör av sig till mig angående just kostschema och i praktiken är...

Såhär går jag ner i vikt med god mat!

Jag har gått ner massa i vikt, alltså MASSA i vikt vill jag också poängtera och det är inte genom svält utan...
- Advertisement -

Flera populära artiklar

- Advertisement -
Nyhetsbrev

No spam guarantee.